•  

Notting Hill Penthouse

Complete refurbishment of Notting Hill Penthouse with a panoramic roof terrace. The dominant feature throughout was a smoked natural Oak, used as a wide engineered floorboard plank and as vertically placed studs used to screen off the kitchen from the living area. The oak is complimented with concrete panels used to clad the chimney breast of the fireplace with openable panels hiding the TV. Concrete is further used in the kitchen for the wrap around worktop and kitchen backsplash. The bathrooms exuberate warmth with the oak still present, complimented with natural concrete and handmade Moroccan tiles in green shades. A threefold material pallet is dominating the aesthetics: natural oak, raw concrete and handmade green tinted tiles.


 

About

Contact

Studio Stödberg 26 Colville Terrace London W11 2BU   annika-at-studiostodberg-dot-com +44 (0) 7932792278